Yin yoga er for alle og er primært siddende og liggende stræk som holdes i 3-5 minutter.


Vi arbejder med bindevævet som udgør ca. 70% af vores krop. Stress, sygdom og overbelastning påvirker bindevævet og det er med til at svække fordøjelsen, udrensningen, søvnen og immunforsvaret.


Igennem Yin yogaen vil du oplevere mere velvære, en god nattesøvn, mentalt overskud samt en følelse af indre ro.Retræten ligger lige ned til Stillinge Strand med havudsigt fra stue, køkken, terrasser og et enkelt værelse.

 

Kom og forkæl dig selv et retræte fuldt med Yin yoga.

 

Giv dig selv et døgn med fokus på at styrke dit fundament. Yin yoga hjælper dig med at genskabe din indre styrke samt harmonien mellem krop og sind. Du vil få stimuleret dine organer og skabt plads i bindevævet. På dette retræte vil du få ny energi, ro og en god nats søvn.

 


Underviseren Mette Peoples er uddannet

Yin yogalærer og Mindfulness instruktør.Med blidhed, nærvær og stor ro guider Mette dig ind i stillingerne.For Mette hænger Yin yoga og mindfulness sammen og hun bruger en mindful tilgang i sin undervisning.

 


 

Program:

 

Lørdag

 

kl.9:45-10:15 Ankomst

 

Kl. 10:30-13 Yin yoga

 

Kl. 13-15 Frokost (medbring egen madpakke) indkvartering og mulighed for tur til stranden

 

Kl. 15-17:30 Yin yoga

 

Kl. 19 Vegetarisk aftensmad

 

Da hverdagen for de fleste af os er ikke rummer så mange stunder til blot at være, bliver der efter aftensmaden sat tid af til blot at være, til at sidde og kigge på flammerne i pejsen, gå tur på stranden eller læse i en bog.

 

Søndag

 

Kl. 7-7:15 Servering af citron vand med himalaya salt der forlænger nattens udrensning

 

Kl. 7:30-9:30 Yin yoga

 

Kl. 10-12 Vegetarisk morgengrød, oprydning og rengøring

 

På dette mini retræte er gourmet maden og luksus hotellet skiftet ud med stilhed, sommerhus, strand, bølger, natur og vegetarisk mad. Det gør det lettere for kroppen og sindet at optage alt det, som Yin yogaen sætter gang i.

 

For at holde prisen nede er vi fælles om at dække bord, rydde op og gøre rent.

 

Der vil blive serveret økologiske nødder, frugt og te undervejs.

 

Der er kun 10 pladser, så book din plads tidligt.

 

Samkørsel vil blive arrangeret så miljøet skånes. Parkeringen ligger få hundrede meter væk, der er mulighed for at sætte bagagen af på Retræten først.

 

Du skal selv medbringe: Madpakke, en varm trøje, sutsko, sengelinned og håndklæde.