Traumeterapi

The first rule of kindness is to be kind to yourself

Mette Peoples

Traumeterapi

Traumeterapi er et værktøj der kan hjælpe, hvis der er ting eller situationer i din hverdag som ikke fungerer optimalt.

Alle livshændelser oplageres i underbevidstheden og din underbevidsthed påvirker dine handlinger. Gennem underbevidstheden er det muligt at ændre på de holdninger og beslutninger der er knyttet til traumet.

I traumeterapien gøres der plads til at rumme de følelser og den energi der er knyttet til traumet, ved at gøre dette neutraliseres traumet og det vil ikke længere påvirke din hverdag.


Traumet kan udtrykke sig på forskellige måder. Det kan fx være som smerter et bestemt sted, hovedpine, angst, søvnproblemer, sorg, vrede eller frustration.


Jeg kan hjælpe dig med at rumme de følelser og den energi der er knyttet til traumet. Sammen kan vi neutralisere traumet så det ikke længere påvirker din hverdag.

Udtalelser 

Mette er en virkelig empatisk, rummelig og professionel terapeut.


For mig personligt er det komplekst præcist at beskrive hvordan Mette hjælper - Mette hjælper dig med at hjælpe dig selv! Og det virker!


Hvis du oplever der er “noget” der blokerer dig i dit liv - så prøv at arbejde med Mette. Det er en god investering i DIG.


I Mettes milde, men faste guidning fandt jeg ind til min dybe bevidsthed.


At kunne “tale” til mig selv eller til min underbevidsthed har helt klart skabt ny reflektion og opmærksomhed på, hvorfra nogle af mine uhensigtmæssige tanker og mønstre stammer fra.


Jeg oplevede en meget sanselig behandling, som jeg varmt kan anbefale. At give dig selv ro og tid hos Mette er noget helt unikt.


I dag var det 2. gang jeg var i dine "hænder". Du er super dygtig til at åbne mig op, så jeg får arbejdet med det traume der blokerer mig.

Du får de varmeste anbefalinger fra mig af.

Traumeterapi
Nærvær
Terapi

Copyright © All Rights Reserved

unsplash